Farní ples

Naše farnost již dlouhá léta pořádá různé akce pro děti: náboženství, výlety, tábory. Dětem se věnujeme a jsme rádi, že s nimi můžeme strávit pěkné chvilky.
Ale abychom stále nepropagovali pouze děti, rozhodli jsme se, že zabavíme také rodiče. Protože kdo si hraje, nezlobí! A proto Vás srdečně zveme na 3. farní společenský večer.
Uskuteční se již tradičně v sále v restauraci U Stejskalů. Můžete se těšit na kapelu Impulz, zábavu a také tombolu.
Jako každý rok platí, že dary do tomboly jsou vítány. Jen prosíme, abyste při výběru mysleli také na pár věcí.
A sice, že tombola není žádné skladiště nepotřebných věcí, ale právě naopak. Věci věnované do tomboly by příjemci měly udělat radost. Nehledě na to, že daný dar můžete vyhrát i Vy osobně.
Dále prosíme, abyste případné dary odevzdávali Marušce Rajkové a to průběžně. V neděli po mši nebo kdykoliv po dohodě. Dary přinesené večer způsobují většinou chaos 🙂
A protože se při takovém velkém vypětí sil, jako je tancování, vyhládne, prosíme také dobré duše, aby pokud budou mít chuť a náladu přinesli také něco dobrého na zub.

Dětský karneval

Ale my ty děti máme stejně rádi, a tak je v zimě nemůžeme nechat strádat po svých oblíbených organizátorech všech akcí. A tak jsme pro ně uspořádali také akci. A aby to nebylo pouze klasické setkání, tak si to trochu zpestříme a dorazíme v maskách J

Velice se těšíme na zábavu a legraci, kterou s Vámi prožijeme!

Tým organizátorů

Nahrávám obrázek
Klikněte kamkoliv pro zrušení
Obrázek není dostupný