Pozvánka na jarní farní bazárek
  • Post category:Pozvánky

Rádi bychom vás pozvali na jarní bazárek, který se uskuteční v neděli 7.4.2024 od 14:00 do 18:00 na faře v Kojeticích. Hlavní myšlenka je taková, že v rámci jara skoro všichni probíráme naše skříně a zjišťujeme, že tam máme stále pěkné kousky oblečení či obuvi, ale už je nosit nebudeme. Tak přesně tyto kousky můžou udělat radost někomu dalšímu. 

Bazárek bude zaměřen na oblečení, obuv a sportovní potřeby. Nosit můžete dámské, pánské i dětské, důležité je, aby oblečení bylo čisté a funkčně v pořádku. U sportovních potřeb to můžou být například odrážedla, kola, koloběžky a další vybavení. 

Hlavní sběr tohoto oblečení bude probíhat v pátek 5.4.2024 od 14 do 17 hodin opět na faře v Kojeticích. Domluvit se můžete také individuálně s Maruškou Michalovou (maria.michalova01 zavináč gmail.com) a Járou Trhoňovou (jtrhonova zavináč seznam.cz). 

Zároveň jsme domluvené, že v případě, že by nám některé kousky zbyly, tak se přesunou do Jistoty( Křesťanského společenství – bývalá restaurace Solidní Jistota), kde si je též budou moci rozebrat lidé, kteří je ocení. 

Na místě bude možné darovat i příspěvek, který bude použit na potravinovou sbírku, ta bude v Neratovicích probíhat další týden. 

Těšíme se na společně prožité odpoledne.

Maruška a Jára