Pozvánka na společné velikonoční vyrábění / divadlo

Milé dámy jakéhokoli věku a odvážní mužové jakéhokoli věku, zveme Vás na zdobení vajíček či jiné jarní vyrábění, posezení u kávy a čaje.

Sejdeme se na květnou neděli 24. března 2023 v Zeleném domě (V Hájích 823, Neratovice). Začínat budeme v 14:45. Ukončení předpokládáme kolem 18:00.

Pomůcky pro tvoření zajistíme, můžete ale náš repertoár obohatit jakýmikoli dalšími zdobícími prostředky.

Co nezajišťujeme: dostatek vyfouklých vajec

Kontakt pro případné dotazy: 776 182 667

Určitě s sebou vezměte i děti! A kdybyste mysleli, že Vaše děti nebude bavit zdobení po celou dobu a vydržely by sedět hodinu v divadle, tak Matouš s našimi dětmi půjde na Pohádku o Dorotce (ve Společenském domě) a rád s sebou vezme i další děti, případně i jejich doprovod :-).

Divadlo začíná v 15:00. Odcházet z domu budeme v 14:45. Kdo budete chtít poslat své děti s námi, buďte tedy u nás v 14:45 nebo se dohodněte individuálně nějak jinak. Po skončení divadla odcházíme společně do Zeleného domu, kde se připojíme k společnému vyrábění, případně společnému blbnutí na zahradě nebo vevnitř.

Lístky na divadlo koupíme ve středu večer. Kdo budete vědět, že do divadla půjdete, dejte vědět do té doby (777 108 583) a koupíme lístky dohromady (budou možná i trochu levnější), zajistíme tak, že budeme sedět spíše vedle sebe. Kdo si to rozmyslíte na poslední chvíli, asi budou lístky i tak, ale je možné, že budete sedět někde trochu stranou od ostatních.