Nejdříve jsme se všichni sešli na nádraží v Neratovicích a společně pak nasedli do vlaku. Bylo nás asi 15 dětí a plno asistentů. =D

Po vystoupení z vlaku jsme začali túru. Po celou dobu jsme hráli hru Kolíčky, samozřejmě jsme hráli i jiné super hry, ale tahle probíhala až do konce túry. Asi v půlce výletu Martinka našla u sebe v kapse vzkaz, kde bylo napsáno, jak se dostat k pokladu, který čeká, až ho objevíme. Byli jsme zvědaví a drželi jsme se přesně toho, co bylo napsáno. A to: „Stačí jíti od křižovatky 50 kroků na západ za plůtek mezi dvěma stromy a v hromadě dříví hledati.“ A tak jsme šli! Byla to docela krátká cesta, ale poklad jsme hledali dlouho. A když už se našel, zjistili jsme, že v tašce byl jablečný mošt a čokoláda, kde tedy měla být ještě jedna, ale tu sežraly mlsné myšky. Také jsme si dali sváču a pokračovali dále.

Dlouhou cestu jsme šli blátem a mokrou trávou a pak vyšli prudký kopec, kde jsme si zahráli hru Jiná pošta. Ta hra nás moc bavila, byla to sranda a hodně na postřeh.

Potom jsme šli dlouho po silnici, až jsme došli k nádraží. Ve vlaku bylo plno lidí, takže jsme museli chvíli stát a po přestupu už jsme mohli naštěstí sedět, protože jsme měli rezervaci.

Celý výlet se povedl a moc jsme si to užili. Zvlášť když jsme se po blátě klouzali. =D

Už teď se těšíme na další!!!

Eliška Habartová a Bára Šestáková =)