Milé farnice, vážení farníci,
dlouho očekávané Velikonoce jsou tady a my prožíváme jedno z nejradostnějších období v roce. Tento rok máme možnost velikonoční dobu ještě více oslavit, a to společně na „kulturních akcích“ v naší farnosti.
Srdečně tedy zveme všechny děti na dětský karneval, který se uskuteční 17. dubna 2010 od 9:00 v Restauraci U Stejskalů. Můžete se těšit na dopoledne plné her, tance, hodnotných výher a samozřejmě pěkných masek. Odvážní rodiče v různých převlecích jsou obzvláště vítáni. Můžete přinést něco malého k zakousnutí. Vstupné dobrovolné.
Rodiče pro změnu zveme na farní společenský večer, který se uskuteční 17. dubna 2010 od 19:30 v Restauraci U Stejskalů. Opět se můžete těšit na večer plný tance, hudby, bohaté tomboly a samozřejmě krásných chvil s lidmi z naší farnosti. Ke zpříjemnění večera můžete přinést malé občerstvení na společný stůl. Jako již tradičně nám zahraje kapela Impulz z Litoměřic.
A na závěr objasnění některých drobností: Velice rádi přivítáme dary do tomboly, přinést nám je můžete v pátek 16. dubna 2010 od 16-18 do sálu v restauraci U Stejskalů. Další možnost je v sobotu na dětský karneval. Večer v konání plesu dary noste pouze výjimečně, a to po domluvě s Maruškou Rajkovou (tel. 776 167 737, e-mail: Maruska.Rajkova@seznam.cz).
Lístky budou k zakoupení také večer v konání plesu, nemusíte si je tedy nutně kupovat dopředu.


Těšíme se na Vás,

tým organizátorů 🙂


Poutavé plakátky na závěr: