Už jsme všichni dostali dárečky od Ježíška, oslavili vstup do nového roku a v zápětí jsme se dočkali další víkendové akce!
      Přes všelijaké změny na poslední chvíli kvůli sněhu a tedy špatně dostupnému původnímu místu Spáleništi, jsme mírně změnili lokalitu a to za Turnov, přesněji fara v Přepeřích. Po mírně uklouzané cestě a pro některé adrenalinové jízdě jsme se všichni, tedy nás 10 sešlo na faře. Kluci se hned starostlivě postarali o to, aby nám bylo teplo a dívčí část ohřála oběd, který nám předem připravila Maruška Cuthová (bez ní by jsme byli na 98% o hladu).

      Zanedlouho jsme najedení vyjeli do Turnova bobovat. Zprvu jsme měli bobů 6 (na konci se počet mírně stáhnul). Na sněhu jsme vydrželi pěkně dlouho…bobování bylo super, ale myslím že podrážení nohou zezadu bylo pro některé mnohem atraktivnější. Také jsme dělali mašinku, prali se ve sněhu a koulovali se. Do slova promáčený jsme nasedli do aut a po chvíli bloudění jsme dojeli k faře. Přičemž Matouš provokoval a venku nás nechal ještě vymrznout:-).
      Po večeři a rozmístění všeho mokrého k teplému (k topení, krbu…) jsme si zahráli aktivity a někteří pokračovali v pokru, nebo hráli Bang.

      Neděle byla velmi příjemná, protože jsme pouze oloupali brambory, vyházeli sníh a na 11:00 vyběhli v papučích o patro výš na mši do kaple. Poté jsme si ohřáli karbanátky a po sbalení a rozloučení dojeli opět v pořádku do svých domovů.

Katka Habartová

      Jen bych na závěr krásného článku dodal, že jsme si taky večer tradičně povídali. Tentokrát jsme především tvořili naší společnou vizi, jak bychom chtěli, aby se naše víkendové akce dál vyvíjely. Dále jsme pak sdíleli naše pohledy na to, jak se díváme na rutinní dodržování dříve nabytých hodnot.(pozn.redakce)

A pokud chcete, můžete se podívat na pár zasněžených i nezasněžených fotek.