Víkendovky za sněhem mají svá specifika – těšíme se na hrátky na sněhu, koulování, sněhové bitvy a sjíždění na bobech a jiných dopravních prostředcích. Ne vždycky to vyjde podle našich představ. Sníh jsme viděli, všechny nás pohladil, ale rozhodně nezasypal do závějí. Nicméně koule se z něj dělat daly. Tvrdostí by se daly přirovnat k dělovým. A tak hrátky se sněhem byly, ale museli jsme brát na milost nepřítele a od sjíždění jizerských kopců jsme pro nedostatečný sněhový posyp dráhy upustili.

O to víc času jsme mohli věnovat hazardním hrám v Casinu. Sázeli jsme, kdo z vybraných soutěžících sní rychleji rohlík, kdo vejde první do dveří, zda se víc Marshmallow bonbonů vejde do pusy Marušce nebo Kubovi Habartů. Povzbuzovali jsme Jirku při skákání přes švihadlo a mnoho a mnoho dalších… vlastně všechny… Konečný výsledek nelítostného boje 4 družstev rozhodl duel Kačka x Áňa, kdy mnohá družstva vsadila veškerý svůj majetek. Prohráli všichni a tak se vítězi stali Ti, co vsadili nejméně.

Víkendovky za sněhem mají svá specifika, stejně tak víkendovky v Příchovicích mají svá specifika. Nejsme v celém objektu sami pro sebe, nemusíme se starat třeba o vytápění či vaření a můžeme strávit zase jednu víkendovku s Katkou.

Tahle víkendovka měla určitá specifika i pro nás. Byla pro nás poslední. Naštěstí ne poslední pro děti. Proto nebrečíme a máme z toho radost.

M+A Cúthovi

Fotky zde.