Víkend začal a s ním další víkendovka=). V sobotu ráno v 7:30 odjezd z neratovického nádraží do Hostína. První skupina odjela vlakem a druhá autem. Hned jak jsme přijeli na faru, otec Benedikt nás přivítal. Domlouvali jsme s ním plán na celý den.
      Asi v půl 10. se přivalilo kolem 20 ministrantů a s nimi velký rámus. Hned začali nacvičovat na mši sv. v kostelíku vedle fary. A po mši malá obíhačka kolem zvonice (Člověče nezlob se!). Po hře všichni ministranti usedli ke stolu. Oběd vařila Katka s Maruškou (mooc dobře ho ohřáli:-D), takže byl mooc dobrý. Po obědě měli kluci ještě s P.Benediktem nějaké povídání a poté jsme připravili další dobrodružné hry.
      A v půl páté bylo na faře úplné ticho (ministranti odjeli). Po večeři jsme si připravili otázky pro našeho kněze, který nám na otázky odpověděl. Dokonce jsme si i pustili film. Byl moc hezký a zajímavý. Většina z nás si ještě v kuchyňce (nejteplejší místnosti) povídala. Asi ve čtvrt na 5 jsme šli spát. V neděli brzo ráno jsme se vydali na mši do Lobkovic. A pak jsme se rozešli domů.
      Bylo to docela náročné uhlídat tolik dětí, ale myslím, že jsme si to mooc užili. Byl to hezky strávený víkend:-).
Týna Šestáková

A na závěr nechybí ani výběr fotek.